flag  flag  flag  flag  flag
gratis   INDIA  +91-8824 866 866 (10:00am to 06:00pm IST)
 
ISO Certified Company 9001 : 2008
Import media vanaf web of lokale PC
Ondersteunt uploaden, weergave van een image bestand die lokaal worden opgeslagen, of op afstan.
Rondleiding >>
Over ons
Succes begint met het kiezen van de juiste partner voor de ontwikkeling van uw web-en mobiele initiatieven (WMI).

Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van innoveren en kwalitatief hoogwaardige oplossingen die onze klanten helpt bij het verkrijgen van een voorsprong op hun concurrenten. Wij zorgen ervoor dat we een goed inzicht in de verwachtingen van de klant, doelen en doelstellingen voor de ontwikkeling van een project.


Vraag het maar aan onze klanten, dat is onze absolute toewijding aan hun succes dat hield ons in het bedrijfsleven STPL actief werkt samen met klanten om iets waardevols voor hen te creren. We streven naar een positieve en duurzame business impact te maken door verder te gaan dan een klant-leverancier relatie en meer een uitgebreid onderdeel van de onderneming van onze klanten. We hebben een sterke reputatie opgebouwd als een Britse en Amerikaanse website ontwikkeling bedrijf door consequent het bouwen van web mobiele producten en produceren van sites die goed zoekt, technisch uitstekend en betaalbaar voor kleine bedrijven en particulieren STPL biedt een volledige suite van IT-oplossingen en diensten, inclusief aangepaste applicatieontwikkeling, applicatiebeheer outsourcing (AMO), consulting, web mobiele integratie. We hebben afgeleverd path-breaking oplossingen in belangrijke verticale markten zoals mobiele web chat, mobiele web waarschuwingen en gentegreerde mobiele web CMS. Onze unieke combinatie van talenten binnen ons design team kunnen we een ongevenaard niveau van dienstverlening en professionaliteit bij zowel het ontwerp en technische expertise in onze portfolio van diensten aan te bieden.


Onze waarden

Achter study8home ligt een toegewijde personeel van het eLearning-enthousiastelingen ervoor te zorgen dat bezoekers en leden zijn tevreden en dat de site draait soepel. Hoewel de meeste inhoud is gebaseerd op de user-ElearningJunkie team vaak draagt met Elearning expertise, strategie artikelen en andere inhoud

Onze Diensten
Webontwikkeling Web Designing
Internet Marketing Flash Ontwikkeling
Ecommerce Ontwikkeling Games Ontwikkeling
Hosting en Domein Open Source Ontwikkeling
Software Training Business Application

VISIE

Om een wereldwijd gerespecteerd bedrijf dat op maat gemaakt business en technologie, geleverd door mensen met passie voor technologie biedt.


MISSIE VERKLARING
  • Een verbintenis om normen vast te stellen in onze business en transacties en een exemplaar voor de industrie en onze eigen teams.
  • Een verbintenis worden ethische, oprecht en open in onze betrekkingen.
  • Een verbintenis te streven meedogenloos, voortdurend verbetert onszelf, om onze teams, onze diensten en producten zo worden de beste.
  • Een verbintenis tot overtreffen onze verwachtingen van de klant.

 
  E-Learning Products
 
 
 
  Snelkoppelingen
 
 
 
 
 
 
 
Een gratis domein
voor 1 jaar
  start nu