flag  flag  flag  flag  flag
gratis   INDIA  +91-8824 866 866 (10:00am to 06:00pm IST)
 
ISO Certified Company 9001 : 2008
Import media vanaf web of lokale PC
Ondersteunt uploaden, weergave van een image bestand die lokaal worden opgeslagen, of op afstan.
Rondleiding >>
Chatten Module

Online chatten heeft meer en meer populair deze dagen worden en gebruikt worden door iedereen. Het is de beste manier om te communiceren met de volkeren zonder geografische bars. Wij hebben deze functie in onze E-learning software om je comfortabeler te maken en geeft u de vrijheid te verkennen en delen van uw ideen en kennis voor uw studenten en medewerkers. De opgenomen functies zijn: --

  • Hiermee glad, synchrone interactie tekst
  • Inclusief profiel foto's in het chatvenster
  • Ondersteunt URL's, smilies, embedded HTML, afbeeldingen enz.
  • Alle sessies worden opgeslagen om later te bekijken, en deze kunnen ook beschikbaar worden gesteld aan studenten

Tekst-gebaseerde chats


Chatten is een manier van communiceren door het sturen van SMS-berichten naar mensen in dezelfde chat-room in real-time. Sommige chatrooms zoals Yahoo! gebruik van zowel tekst en spraak tegelijk. De oudste vorm van echte chat rooms is de tekst op basis van ras. Talkomatic, ontwikkeld op het PLATO-systeem rond 1974, heeft een sterke beweren te zijn het prototype van de text-only chat room. Een opmerkelijk 1980 's op tekst gebaseerde chat systeem wasFreelancing'Round tafel. De meest populaire van deze soort is Internet Relay Chat (IRC) waar elke "ruimte" wordt een kanaal. De populariteit van dit soort chatrooms is afgenomen door de jaren heen, en IRC 's populariteit heeft snel plaatsgemaakt voor instant messaging. Ook een opvallend aantal mensen werden ingevoerd om kamer vanaf AQL en web chat chat sites.


Text chat kan publiek (echo 'ed voor alle deelnemers) of particuliere (tussen 2 deelnemers). Er zijn ook grafische gebruikersinterface (GUI) text-based chat rooms waarmee de gebruiker een identificatie icoon selecteren en wijzigen van het uiterlijk van hun chat omgeving.


Grafische multi-user omgevingen


Visual chatrooms graphics toe te voegen aan de chat ervaring, in zowel 2D-of 3D (gebruikmakend van virtual reality technologie). Deze worden gekenmerkt door het gebruik van een grafische voorstelling van de gebruiker (avatar) dat kan worden verplaatst over een grafische achtergrond of in een grafische omgeving. Deze virtuele woorden zijn staat van het opnemen van elementen zoals games (met name de massively multiplayer online games) en educatief materiaal meestal ontwikkeld door de individuele site-eigenaren, die in het algemeen gewoon meer gevorderde gebruikers van de systemen. De meest populaire omgevingen ook mogelijk gebruikers te creren of te bouwen hun eigen ruimten.


Wij, op Study8home maken One to One & Group Chat meer makkelijker, charmant met de nieuwste audibles, smilies, flexibel en in het bereik van elke hand met de mogelijkheid om te sturen, uploaden, downloaden en overbrengen van berichten met een of in groep. Onze E-learning software biedt u de flexibiliteit en adoptability de nieuwste technologien en tools om uw werk adequaat en betere resultaten te verbeteren. U krijgt deze warme en trendy functie beschikbaar in de markt met onze E-learning software om uw woorden te maken net zo makkelijk als ze waren niet eerder


 
  E-Learning Products
 
 
 
  Snelkoppelingen
 
 
 
 
 
 
 
Een gratis domein
voor 1 jaar
  start nu