flag  flag  flag  flag  flag
gratis   INDIA  +91-8824 866 866 (10:00am to 06:00pm IST)
 
ISO Certified Company 9001 : 2008
Import media vanaf web of lokale PC
Ondersteunt uploaden, weergave van een image bestand die lokaal worden opgeslagen, of op afstan.
Rondleiding >>
Getuigenissen
 

Uw product is een essentieel instrument in onze cursus development tool kit. Uw bedrijf heeft consequent uitstekende ondersteuning in de jaren dat we hebben gebruikt study8home.com

Heer. Dennis Cook
 

Nogmaals bedankt voor al je hulp. Study8home 's Customer support is ongevenaard! You guys are GREAT op study8home!

Heer. Blain A. Fisher
 

De eerste plaats wil ik u bedanken en de study8home Team voor al je harde werk. Algemeen het programma is goed ontvangen en de inhoud is zeer nuttig.

Heer. Charles Fields
 

Study8home is een geweldig product voor het maken van e-learning website. Er zijn enkele zeer knap interacties, die snel en efficint worden gemaakt, en de leerlingen vinden het echt boeiende interacties. Ik heb altijd gevonden klant study8home ondersteuning is zeer behulpzaam.

Mevr. Steve Lewis
 

Highly recommend this Provider-hij was buitengewoon prettig om mee te behandelen, heeft een grote communicatie-en prompt diensten.

Mevr. Chris
 

Ik waardeer uw aandacht voor detail en meedogenloze vastberadenheid om een kwaliteit eLearning software release op tijd en ik ben er trots op study8home hebben als een van mijn leveranciers en verheugen ons op uw toekomstige bijdragen.


De extra tijd en moeite je in waren zeker de moeite waard. Het is een vreugde voor mij om te werken met zulke toegewijde en getalenteerde onderneming als u.

Heer. Mohamed Abdel Fattah
 
Het is een groot genoegen werken met study8home op de ontwikkeling van mijn nieuwe website. Vanaf de eerste fasen van web design, study8home team is niets anders dan een plezier om mee te werken. Het ontwerp en de technische aspecten van mijn website waren precies wat ik zocht. Ik was gelukkig genoeg om de mogelijkheid hebben om te werken met hun project manager die in mijn ogen is een klasse act had. Hij is er altijd geweest met en voor mij, werken hard in mijn projecten verschillende fasen. Bedankt study8home for a job well done. Ik kijk uit naar onze vriendschap, toekomst en voortdurende zaken met u!
Mevr.Nancy H
 
 
  E-Learning Products
 
 
 
  Snelkoppelingen
 
 
 
 
 
 
 
Een gratis domein
voor 1 jaar
  start nu