flag  flag  flag  flag  flag
gratis   INDIA  +91-8824 866 866 (10:00am to 06:00pm IST)
 
ISO Certified Company 9001 : 2008
Import media vanaf web of lokale PC
Ondersteunt uploaden, weergave van een image bestand die lokaal worden opgeslagen, of op afstan.
Rondleiding >>
Import media vanaf web of lokale PC

E-learning gaat elke dag meer populair vanwege zijn flexibiliteit, afstand E-learning oplossingen, tijd en kosten besparende mogelijkheden. De term E-learning is dubbelzinnig aan die buiten de e-learning-industrie, en zelfs binnen de diverse disciplines heeft verschillende betekenissen voor verschillende mensen. Wat de bedrijven is het de beste en kosteneffectieve manier om de opleiding te leveren aan hun werknemers en voor de universiteiten wordt het gebruikt om een specifieke functie uit te leggen aan een programma van studie als gevolg van geografische bars aanwezig is of niet kan voldoen aan de docenten voor het gezicht to face leren.


Enkele voordelen van E-learning in het kort zijn:-

  • Anywhere, anytime
  • Kostenbesparingen
  • Flexibiliteit
  • Specifieke leren
  • Wereld van interactie met andere deelnemers en mentoren

E-learning software bieden de mogelijkheid om de studenten en docenten ook voor de klas bijwonen zonder boundation van de fysieke verschijning. Ze kunnen ook stoppen met leren zittingen op hun gemak. E-learning kunnen lerenden ontwikkeling van de vereiste vaardigheden voor kenniseconomie werknemers door inbedding van het gebruik van informatie-en communicatietechnologie binnen het curriculum. Onze E-learning software zijn volledig ontworpen volgens uw eisen die laatste krachtige tool set met consulting, inhoud, technologien, diensten en ondersteuning - de vijf belangrijkste sleutelfactor van E-learning industrie.


We begrijpen uw behoefte en design robuuste E-learning-oplossing vanaf inhoud optimalisatie, E-learning strategien en gentegreerde e-learning in je frame werk. Wij bieden alle de planning, de levering, het bijhouden, testen, en de rapportage functionaliteit die de meeste e-learning software ooit zal nodig hebt met de complete oplossing inclusief functies zoals Web Conferencing, Document Sharing, Live Classroom, E-book winkel, Workshop, One to one en Group Chat.


Sjablonen ontwikkelaar laten hun creativiteit op unieke inhoud en interactiviteit, niet gericht op het opbouwen van de structuur en de behandeling van administratieve gegevens en zorgen voor een complete structuur voor een cursus. Onze e-learning software biedt de mogelijkheid om media importeren web of uw lokale PC. U kunt afbeeldingen uploaden in het formaat zoals als jpg, png, gif, swf vanaf uw pc of via de website van uw keuze en selectie, die nodig zijn voor je studie, het invullen van uw opdrachten of om iets te ontdekken. Tutor en studenten kunnen uploaden, delen beelden of de presentatie in de klas voor kennis toebehoren.


 
  E-Learning Products
 
 
 
  Snelkoppelingen
 
 
 
 
 
 
 
Een gratis domein
voor 1 jaar
  start nu