flag  flag  flag  flag  flag
gratis   INDIA  +91-8824 866 866 (10:00am to 06:00pm IST)
 
ISO Certified Company 9001 : 2008
Import media vanaf web of lokale PC
Ondersteunt uploaden, weergave van een image bestand die lokaal worden opgeslagen, of op afstan.
Rondleiding >>
Online Dokument Delen

Online Document Sharing, een transparante, unieke en geavanceerde online platform, waar ze kunnen delen, ideen, expertise, opvattingen en bestanden in Word-formaat. Online delen van documenten is de veiligste en veilige manier voor een betere communicatie tussen de verschillende entiteiten. De efficintie van online e-learning, hangt af van hoe snel en gemakkelijke communicatie is onder hen. Online delen van documenten biedt een geweldige mogelijkheid voor het delen van documenten tussen verschillende afdelingen.


Onze E-learning software biedt een betere kanaal voor het online delen van documenten in plaats van elektronische post, omdat e-mail is beter als de communicatie gaande zijn tussen twee personen en niet van pas komen wanneer groepen doen samenwerken project betrokken zijn. Wij bieden een mogelijkheid om docenten en de studenten om hun bestanden in een map voor het beheer van hun berichten en bijlagen met betrekking tot een project met het vermogen tot documenten van elke omvang te vangen. Deze documenten kunnen gemakkelijk gedeeld door de docenten en de studenten in de klas.


Onze software begiftigen met online delen van documenten module. Het maakt het delen van Word-document. Tutor en student document bestand uploaden en vervolgens delen in de klas. Als docent / student gedeeld bestand lijkt het in het dossier van lijst en vervolgens iedereen (in dezelfde klasse) download het betrokken bestand. Persoon die upload het bestand is ook in staat om dat bestand te bewerken. Studenten en docenten kunnen ook lezen en uploaden van de documenten voor het gebruik ervan.


Wij, op Study8home, maken het delen van documenten een stuk gemakkelijker, flexibel en in het bereik van elke hand met de mogelijkheid om te sturen, uploaden, downloaden en bewerkbare vooral door de auteur. Onze E-learning software biedt u de flexibiliteit en adoptability de nieuwste technologien en tools om uw werk adequaat en betere resultaten te verbeteren. We zijn beloofd te verkennen u het beste in de wereldwijde markt.


 
  E-Learning Products
 
 
 
  Snelkoppelingen
 
 
 
 
 
 
 
Een gratis domein
voor 1 jaar
  start nu