flag  flag  flag  flag  flag
gratis   INDIA  +91-8824 866 866 (10:00am to 06:00pm IST)
 
ISO Certified Company 9001 : 2008
Import media vanaf web of lokale PC
Ondersteunt uploaden, weergave van een image bestand die lokaal worden opgeslagen, of op afstan.
Rondleiding >>
`
Privacy & Beleid

Privacy & Beleid


Sonic Technologies Pvt. Ltd / hierin verwijzen als STPL respecteert uw voorkeuren met betrekking tot het verzamelen en gebruiken van uw persoonlijke gegevens. Ons doel is het leveren van inhoud gericht op de industrie u in, de producten die u gebruikt, de rol die je speelt in uw organisatie en uw specifieke voorkeuren. Om u voorzien van relevante informatie, het afhandelen van uw specifieke vragen, en verbeter uw ervaring op onze website, zullen we soms om persoonlijke gegevens van je. De informatie verzameld en hoe wordt het gebruikt zal variren binnen de site. Dit beleid is onze manier om u te laten weten hoe we informatie verzamelen, wat we verzamelen het voor, en welke keuzes u zou kunnen hebben.


Uw persoonlijke informatie zal worden beschouwd met het grootste respect. We hebben wereldwijde informatie gebruiken om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens voldoende beschermd.


STPL website spantangen uw informatie via Online Registratie formulieren en e-mails gestuurd naar STPL van gebruikers of klanten.


Naam, adres, e-mail, telefoon en andere vennootschap informatie kan worden verzameld en opgeslagen als onderdeel van de klantendatabase. De meerderheid van de verzamelde informatie onder deze categorie is zakelijk contact informatie. De verzamelde informatie is hier gebruikt voor communicatie en product evaluatie. Informatie verzameld voor het doel van de toekomstige service en ondersteuning is zowel contactgegevens en informatie over producten en service / support gevraagd. Deze informatie wordt ook gebruikt voor service-, product-update, en soortgelijke mededelingen. Gebruikers die informatie downloaden van de website zal worden gecontacteerd om te bevestigen dat ze niet ervaren problemen in de download-proces. Deze mededelingen zijn niet onderworpen aan de algemene opt-out van marketing aankondigingen. Informatie verzameld door de gebruiker vragen en verzoeken om product informatie bevat inschrijvingen voor nieuwsbrieven en specifieke verzoeken om nadere informatie. Voor een betere marketing aan tegemoet te komen aan behoeften van de gebruiker kunnen wij informatie te gebruiken van aankopen en eisen om u te voorzien van actuele en relevante berichten van product introducties en ontwikkeling van diensten die betrekking hebben op uw wensen en eisen. Sonik Technologies kan contact informatie doorgeven aan de juiste persoon Sales, distributeur of consultant voor de follow-up met betrekking tot uw verzoek.


We highly waarde van het effect van de persoonlijk identificeerbare informatie die wij hebben verzameld en daarmee hebben wij redelijke maatregelen getroffen om onbevoegde toegang tot die informatie te voorkomen. Deze maatregelen omvatten - beleid, procedures en technische elementen met betrekking tot toegang tot de gegevens controles. Als we uw persoonlijk identificeerbare informatie te gebruiken op een wijze die verschilt van die vermeld op het moment van verzamelen wij u melden via e-mail. Bovendien, als we geen wezenlijke veranderingen in ons privacy-praktijken die geen invloed hebben op de gebruiker informatie die al in onze database opgeslagen, zullen we een duidelijk bericht op onze website melden de gebruikers van de verandering.

 
  E-Learning Products
 
 
 
  Snelkoppelingen
 
 
 
 
 
 
 
Een gratis domein
voor 1 jaar
  start nu