flag  flag  flag  flag  flag
gratis   INDIA  +91-8824 866 866 (10:00am to 06:00pm IST)
 
ISO Certified Company 9001 : 2008
Import media vanaf web of lokale PC
Ondersteunt uploaden, weergave van een image bestand die lokaal worden opgeslagen, of op afstan.
Rondleiding >>
Web Conferencing

Web conferencing is een online-systeem op basis van interactie dat de moderne audio / video-installaties en digitale compressie technologie maakt gebruik van real-time en op afstand te vergemakkelijken, van aangezicht tot aangezicht te leven conferencing vergaderingen, trainingen of presentaties te voeren via het internet. Web conferencing is ook een zeer populaire manier om informatie te geven in een mini online seminar en steeds erg populair deze dagen.


Het is goedgekeurd door de corporatieve denkende geest wereldwijd, dat web-en videoconferencing is uitgegroeid tot zeer kosteneffectieve en leren tool voor online begeleiding. Onze Web conferencing tools kunnen van hoge kwaliteit opleidingsmogelijkheden en meer kansen om deel te nemen aan online activiteiten en meer flexibiliteit voor opvoeders om samen te werken. Het is geworden voor handige manier voor het uitvoeren van het onderwijs seminars, online klassen voor de deelnemers die geografisch van elkaar gescheiden.


Web conferencing kenmerken van onze E-learning software bieden de mogelijkheid om meer mensen opgeleid voor minder geld en een kortere tijd. Tutor colleges kunnen studenten de opleiding zonder de kosten en het tijdstip van reizen. Nieuwe updates en bijbehorende terminologie is gemakkelijk overal verspreid die het web conferencing is toegetreden tot op dat moment en je kunt meer studenten behandelen in een tijd zonder enige moeite.


Een web conferencing service maakt het zeer eenvoudig om een vergadering zo eenvoudig als het klikken op een knop. Onze software geeft u de mogelijkheden om uw vergadering planning vooraf en geef de link naar uw vergadering samen met de tijd en wachtwoord. Je zou je de functie communiceren via video-conferencing, spraak en tekst met de aanwezigen.


Onze web conferencing software service niet alleen geeft u de mogelijkheid om presentaties te leveren, maar ook kunt u samen met uw leerlingen en medewerkers. Wij bieden u de mogelijkheid van registratie en archivering mogelijkheden om het later toetreden als u niet aanwezig waren op dat moment.


 
  E-Learning Products
 
 
 
  Snelkoppelingen
 
 
 
 
 
 
 
Een gratis domein
voor 1 jaar
  start nu